U bent niet ingelogd (inloggen)


De Evenaar Nostalgie

refoplaza.nl

Prijs:€ 199,00
Datum:14 april 2018 17:47
Gezien:25
Naam:Fam. Poolman, alle advertenties
Email:Stuur email
Telefoon:
Plaats:Hoge Hexel, Overijssel


Omschrijving
Lastminutes in de periode 26 april t/m 30 april 2018 ; 9 t/m 14 mei 2018 ; 18 t/m 22 mei 2018

Dicht bij alle voorzieningen op het park en toch volop privacy! Schoon en van alle gemakken (WIFI in de bungalow) voorzien met één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden op de begane grond. Het huis kan gebruikt worden door maximaal 6 (volwassen) personen. Daarnaast is nog een campingbedje beschikbaar in de woning. Er zijn spelletjes, speelgoed in de woning aanwezig. Buiten staat een picknicktafel, stenen BBQ en tuinmeubilair. Voor de kinderen is er een mooie dubbele schommel, trampoline en voor de kleintjes een speelhuisje met schommel, trapeze en glijbaan.

Alles is aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten zijn. U beschikt over een vaatwasser, een oven, een magnetron en een wasmachine. Tevens kunt u beneden douchen en voor de koudere dagen is er elektrische verwarming in de woning aanwezig, zodat u het gehele jaar door van de recreatiewoning kunt genieten.
De ligging van de bungalow is prachtig en midden in de natuur waar je 's morgens wordt verblijd door het gefluit van de vogels. Soms kun je eekhoorns in de bomen in de tuin zien en ook wilde konijntjes. Daarnaast heel dichtbij alle gemakken van het park, zoals overdekt zwembad, restaurant, snacks afhaal, dagbladen (o.a. RD en ND), speeltuinen, tennisbaan en om de hoek de vis- en speelvijver.
Een aantal weken in de voorjaar- herfst en zomervakantie is er een recreatieteam. Verdere faciliteiten op het park: overdekt zwembad met waterglijbaan, in- en outdoor speeltuin, tennisbaan, visvijver, sportveld, waterfietsen, snackbar en plateservice. 


Biedingen
Er is nog niet geboden op deze advertentie.


Breng een bod uit
Uw email
Uw bod
Voor een zorgverzekering om u van de beste zorg te verzekeren, gaat u naar refoforum.nl